På årets betessläpp fanns fyra matglada valacker som inte riktigt kände varandra så det var extra spännande att se hur de tänkte dela upp sej. Nougat, Apollon, Favören och den nyaste Borkmaggen.
Det blev snabbt avklarat. Nougat som är den stora bossen fattade tycke för den fina borken. Favören såg sin chans att få en egen kompis så han började valla Apollon som kände sej förvirrad utan sin Dalina. Han sprang och skrek efter henne medan Favören gjorde sitt bästa för att trösta sin nyfunna kompis.
   Favve och Apollon
 
 
  Favve hälsar på Knorken   Knorken vill vara med på foto Nougat med sin följeslagare Knorken Stiliga Knorken
  Apollon skriker på Dalina  Nougat och Knorken pussas FYYYYYYYYYY för den pussen!!!!!!!!!!!
 
Idag då togs Favve och Nougat in för att skos. Då passade Apollon på att bekanta sej med Knorken så när de andra kom tillbaka ville Apollon behålla Knorken som kompis. Det passade inte Nougat! Han tog tillbaka Knorken direkt, Apollon försökte tappert valla tillbaka sin nya vän men lyckades inte. Favve kom emellan och vallade bort Apollon för att få slut på allt bråk och återta sin kompis. Allt lugnt i hagen igen. Tänk så bra de kan lösa saker och ting!!
Kul få följa deras uppgörelser och se hur de artar sej under sommaren om de kan bli en hel flock eller hålla sej till två. //Ulrika

1 kommentarer

Johanna

05 Jun 2013 13:30

Så det kan bli :) Svårt att välja kompisar!

Kommentera

Publiceras ej