Saknar flocken sin.. Foto: Josefine Pahlberg
Torsdag - barbackatur runt elljusspåret. Blev verkligen en "hämta energi tur". Kanske inte så mycket ridning, mest åkning skulle jag säga menmen det är mysigt det ibland också :)

Fredag - tömkörning, då blev det grunderna. Öppna, sluta och volter. Mycket igångsättningar i trav och sen fortsatte vi med galopparbetet och höger och vänster galopp funkar hur bra som helst. Undra varför höger är så svårt uppsuttet? hmm.. måste fundera på det ett tag :) Efter ridturen släppte jag ihop Favören och Dajm i en av hagarna på framsidan och dom trivs som bra ihop, inget skrik och bråk. Underbart.

lördag - barbacka i elljusspåret igen, dock red vi andra hållet idag. Gick väl hyfsat i början. Sen skulle jag försöka få höger galopp och då börjar han stressa mer och mer. Sen när vi nästan var hemma tog jag chansen att utnyttja en äng. Då fick vi faktiskt en högergalopp till slut :) Sen kom det ett brudpar med häst och vagn genom skogen och jag måste säga att min redan uppstressade häst blev ett nervvrak. Blev taktning/piaff om vart annat sista 150 m till stallet. Favve var väldigt svettig och dansade fram i gången när vi kom hem och han ville verkligen inte lugna sig. Sen när jag släppte ut honom i hagen började han gå/springa runt i hagen och sen gnäggade han efter mig, inte vanligt för att vara min häst! När Ulrika for med Apollon och Dalina blev Favve rätt så orolig men får han bara någon dag att lugna ner sig så ska det nog gå hur bra som helst. Kan inte säga annat än att min häst är en känslig individ!

/Kajsa