de tycks mina hästar tänka då de förvånat och något frustrerade tar sej an att äta från de nyinköpta hönäten med små hål. Vem kan komma på en så knasig idee som att göra så små hål i mitt hönät..... hallå matte kom och hjälp till här, de måste va nåt fel!!
 
Men de tog sej an uppgiften och i morse var alla tomma så på något sätt gick det iallafall. Kanske med sugrör?!
Ska spioner på dem i dag för att se... =)

Jag har hängt upp dem på tre platser i hagen så att de får gå runt, vattnet är på ett fjärde och saltstenen på de femte stället. Lite mer rörelse blir det mot för förr då jag la höet brevid vattnet och saltet. Ny kunskap och nya ideer, det känns bra. Man lär så länge man lever!

De tråkiga i kråksången är att Apollon har fått en senskada på höger bak , hälsenan. En ovanlig skada enligt veterinären  men den kan ha uppkommit av tex en spark eller att han trampat i ett hål. HAn fick en spruta cortison och ordinerad vila i ca 3 månader. Så trist!!!! Hoppas bara att den ger med sej, prognosen är oviss. Men för mej var det en lättnad att de inte var jag som tränat dit skadan.

Nu får det bli Dalina som jag får njuta av på turerna i skogen ett tag framöver. Jag har lånat hem en westernsadel för att prova ha som skogs sadel. Ska bli spännande se vad hon tycker om den och om jag kan lära mej sitta i en sån. // Ulrika