FF
Min älskade Favören <3
 
Jag är nog den som är sämst på att uppdatera på bloggen alla kategorier, var bara bra på det i början när jag startade den :)
 
Favve är såklart världens bästa häst fortfarande, älskade lilla häst <3 Nu går han på sommarbete som ni säkert redan vet om och han blir bara rundare och rundare om magen för varje dag som går :)
 
Idag tog vi ett pass på ridbanan, jobbar just nu mycket mycket med mig själv, att slappna av i axlar och egentligen i hela kroppen. Rida på längre tyglar och mindre spänning i min kropp vilket ger mindre spänning hos Favören såklart! Provade på skolgaloppsträning idag också, vänstern funkar ju hur bra som helst såklart men högern har han kommit på att han inte ska ta oavsätt mina lirkningar osv. Men tretaktsgaloppen i höger tar han och den blir bara bättre och bättre så det kanske inte är så länge innan han inser att det inte är svårt att ta skolgaloppen i höger. Tror själv att det beror mycket på att han i sitt muskelminne har kvar att det gör ont/är svårt att fatta höger skolgalopp.
 
Favve blev ju behandlad i oktober-december för att han var så sne. Eftersom att han har sin rörelsestörning kommer han nog alltid vara lite olik bak. Men är mycket mycket bättre nu, och efter behandlingen kom högergaloppen mycket bättre. Det berodde nog på att det var väldigt svårt för han att ta galoppen. Så nu är han mycket rakare, mycket gladare och mycket finare häst. Det är en fröjd att få jobba med honom varje dag. Och just nu funderar jag på att göra en tatuering till Favves ära. Ska bara välja mellan 2 ställen som den ska sitta på och sen ta mig i kragen och boka tid :)
 
/Kajsa