Vet inte var jag ska börja...

Jo med de som gör mej glad i sinnet just nu. Det är att Team Leos Anna kom hit i går och red kurs med oss på min Dalina. Cathrine som brukar kursa var borta på kulturellt upptåg men Björn Skifs(så hon är förlåten).

Jag blir så glad i hjärtat när jag ser Anna rida. När det stämmer med hästen och det kommer ahaupplevelser de e då man får så mycket energi och glädje. Dalina är en perfekt läromästarinna för hon är känslig och godmodig, visar vägen för sin ryttare om bara ryttaren är redo att lyssna och det var Anna. Det roligaste av allt är att Anna kommer tillbaka redan i morgon för att rida igen. Jippi!!!!!!!! Hon har trillat i hästfällan!!!
  Harmoni mellan två som följer varandra, en fin böjning på volten.



Sen var de ju den där Apollon. Han sprider också glädje runt sej. Han är som klassens clown. Älskar uppmärksamhet. Han sökte hela tiden efter fotolinsen, Elins kamera. HAn spetsar öronen mot den som för att säga här är jag kolla då, ta bilden NU!
Tänk vilken tur att jag fick följa med Lena och Ewa till Danmark i fjol. För de var där jag träffade Birgitta (Apollons fd ägare) Annars hade han aldrig kommit till mej så tack alla inblandade. Han lär mej hela tiden att bli tydligare och finna min balans. När jag rider honom har jag ständigt ett leende på mina läppar, han är så fantastisk.
Vi provade lite galoppanslag och då känner jag allt som finns där och bara ligger och väntar tills jag är redo att fånga upp det. Han kan men än kan vi inte så bra tillsammans men det får tiden visa.

    Öppna i vänster är svårt.       Galoppanslag , jiha!        

  Hallå, fotografen -Här är jag!!!!!!!!!!!!!!!!