Som tackvare kloka kompisar gick att förändra. Jag trodde att jag skulle bli tvungen att låna bort Dalina ett tag för min axel är inte ok just nu. Det kändes som hela världen rasade samman, att måste skicka iväg min ögonsten. Men Kicki som skulle ta emot henne kom med den geniala tanken att jag skulle prova ha dem på lösdrift hemma iställe för hos henne.

Hade ej tänkt i de banorna själv. Tänk va bra det kändes då jag kom fram till att jag ska prova det ett tag och se hur det känns i kroppen.
Om det inte blir bättre så är hon välkommen till Kicki och Busvidar, jag vet att hon skulle få de bra där också men det känns svårt att inte ha henne hemma. Att skicka bort Apollon är inte att tänka på. Han är för orolig för att må bra av det.

Men idag skiner solen och jag har ridit båda två. Det gick riktigt bra men jag får tänka mej för så jag inte gör illa axeln. Det är nyttigt för då hamnar focus på mej och min sits och balans, det kan minsann behövas. Så inget ont som inte har något gott med sej!
Tack Kicki och alla andra som hjälpt mej fatta rätt beslut.
  Hemska tanke att måsta skiljas från dessa underbara individer!!!!!!!!!!!!!!!!! //Ulrika